У НВК «Берегиня» відбувся святковий захід до Дня святого Миколая

У дошкільному підрозділі НВК «Берегиня» відбувся святковий захід до Дня святого Миколая. Діти старшої групи «А» подарували надзвичайно гарне, наповнене душевним теплом та добротою свято, на яке завітало багато героїв, що робили його цікавим та різнобарвним.

Дівчата – ангели передавали тепло та любов Небесних сил. Вони на хвилину перемістились із глядачами у казкові мандри, які розповіли цікаву пригоду земних сил. Злі сили закликали дітей до поганих та необдуманих вчинків. Але небесні Ангели, застерігаючи малят від недобрих справ, закликали усіх присутніх в залі творити тільки добро, щиро любити ближніх та не вдаватися до спокус злих думок.


Смотреть фото в полном размере


В цей святковий день до кожної оселі спускаються Ангели, які проганяють злі сили, що поселилися у домівці та серед людей. Люди вірять в чудодійні щирі вчинки Миколая та чекають на його допомогу. Саме про це нам розповіли діти та донесли цінність духовних, моральних речей та вчинків у які повинні вірити та творити кожна людина на землі.


Смотреть фото в полном размере


По закінченні свята Миколай – Чудотворець завітав до кожної групи та роздавав гостинці, чим і зміцнив віру малят і дорослих у чудодійність сил Святого.

Ссылка на источник - city.cv.ua 

Доставка цветов в Черновцы - UFL!

Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Перейти к покупке цветов

Дарите цветы также в крупнейших городах Украины: Киев, Одесса, Харьков, Львов, Днепр

Областных центрах: Николаев, Запорожье, Винница, Херсон, Черкассы, Кривой Рог, Полтава, Чернигов, Сумы, Житомир, Мариуполь, Украина,

и других: Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Кременчуг, Хмельницкий, Ровно, Луцк.


Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)