Миколай приніс юним футболістам новину про поїздку у Швецію

Святий Миколай завітав у спортивний комплекс «Підшипник», де  відбулося  новорічне-спортивне свято для вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи №2.

Захід передбачав проведення «веселих естафет» з елементами футболу та футбольних ігор. Загалом участь у змаганнях взяли 34 дитини віком від 8 до 15 років, які проживають на території мікрорайону підшипникового заводу. Така акція вже стала традиційною, адже відбувається вже не вперше.


Смотреть фото в полном размере


Генеральний директор АТ «СКФ Україна» (публічне) Володимир Цибульський зауважив, що святий Миколай приходить тільки до слухняних та трудолюбивих діток. Для підтримки спортивної школи Володимир Іванович від імені ради директорів АТ «СКФ Україна» (публічне) подарував 11 футбольних м’ячів, а кожен учасник змагань отримав солодкий подарунок.

«Футбол – це фантастична гра, – сказав Володимир Цибульський. – Захоплення ним виникає ще з дитинства. Рада директорів АТ «СКФ Україна» (публічне) вирішила зробити подарунок вашій команді та тренеру Михайлу Мельнику, який до речі, був найкращим гравцем у командні «Підшипник», і надати можливість 16-річним хлопчикам взяти участь у чемпіонаті світу з футболу серед дітей. Він проходить щороку у місті Готенбург, що у Швеції. Саме тут розташований головний офіс нашого підприємства».

Вітання від міського голови спортсменам також передала і директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан. Вона також подякувала керівництву АТ «СКФ Україна» (публічне) за створення свята для діток, подарунки та привітала юних футболістів з днем Святого Миколая.


Смотреть фото в полном размере


Ще одним приємним сюрпризом для найменших вихованців дитячо-юнацької спортивної школи №2 стали подарунки від батьківського комітету. Кожен хлопчик отримав  іменну футболку.

***Довідково. Захід організований Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з ДЮСШ №2 за підтримки АТ «СКФ Україна» (публічне).

Сcылка на источник - www.lutskrada.gov.ua

Доставка цветов в Луцк - UFL!

Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Перейти к покупке цветов

Дарите цветы также в крупнейших городах Украины: Киев, Одесса, Харьков, Львов, Днепр

Областных центрах: Николаев, Запорожье, Винница, Херсон, Черкассы, Кривой Рог, Полтава, Чернигов, Сумы, Житомир, Мариуполь, Украина,

и других: Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Кременчуг, Хмельницкий, Ровно, Луцк.


Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)